Discover the World of Adventure Mountain Biking

Consectetur adipiscing elits sed  eiusmod labore tempor incididunts dolore magna aliqua. Quis ipsum suspendise ultrices gravida. Risus commodo dui kviver brya sed ipsum maecenas dolore.

Focus On Your Goals

Dolor ameta eliqua nisls mods ipsum dolore

Maintain Momentum

Aenean ac lacinia nunc quisque venenatis

live the passion

Ride With Passion

Dolor sit amet consectetur adipic bicings elits sed eiusmod tempor incididunt labor dolore.

  • Unde omnis iste natus error sit voluptatem

  • Eaque ipsam quae ab illo inventore veritatis

share the excitement

Biking Camps

Dolor sit amet consectetur adipic bicings elits sed eiusmod tempor incididunt labor dolore.

  • Unde omnis iste natus error sit voluptatem

  • Eaque ipsam quae ab illo inventore veritatis

feel the excitement

Extreme Adventures for Everyone

Alpina har varit en av de ledande sko- och pjäxtillverkarna från första början.

Alpina har över 75 års tradition av att producera skor, längd- och turpjäxor av högsta kvalitet. De är kända över hela världen för sina innovativa längdskidpjäxor, designade med de senaste teknologierna och materialen som ger komfort, stabilitet och hållbarhet. Innovationer i utvecklingen av ny skoteknologi är nyckeln till framgången.

Bridgedale: Från 12 till 500 produkter med unik stickteknik

När de första Bridgedales lanserades i början av 1980-talet fanns det 3 färger, 2 storlekar och 2 längder, bara 12 produkter. Nu har vi över 500 produkter i sortimentet och fabriker inte bara i Nordirland utan även i Sydafrika.
Bridgedale Fusion Tech är den unika blandningen av garn och stickteknik som gör att Bridgedale skiljer sig från andra märken.
Det är kombinationen av naturliga garn av högsta kvalitet tillsammans med mikrofiber och den unika stickningen som säkerställer en socka med fantastisk hållbarhet och passform.
Bridgedale Outdoor Ltd ligger vid spetsen av Strangford Lough, Newtownards, nära Belfast i Nordirland.

Colltex: Pionjärer inom stighudsteknik sedan 1948

Colltex, grundat 1948 av Hans Fischli, blev snabbt känt under namnet ”Tödi Sport”. Under 1960-talet skiftade företagets fokus till stighudar, och 1968 introducerade de den första självhäftande stighuden, som omedelbart vann skidåkares hjärtan. Colltex är dedikerade till att tillverka stighudar och tillbehör av högsta kvalitet, och säkerställer att de fungerar perfekt under alla tänkbara förhållanden – oavsett temperatur eller snötyp. Oavsett om du föredrar stighudar tillverkade av 100 % mohair (Angora-gethår), en blandning av 65 % mohair och 35 % polyamid, eller 100 % Techfibre, har Colltex alternativet som passar just dina behov.

Isvidda svensk kvalitet på isen

Isvidda är ett svenskt företag specialiserat på tillverkning av långfärdsskridskor av hög kvalitet. Utöver skridskorna erbjuder de även isdubbar, ett oumbärligt tillbehör för säkerhet och trygghet på isen.